Feijóo reitera que “no accepto ni acceptaré” mai els indults

"Jo no soc Pedro Sánchez. Jo no accepto l'amnistia", assegura el popular en un míting a Galícia

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo

Alberto Núñez Feijóo ha reiterat aquest dilluns que no accepta els indults -a diferència del que s’ha especulat en les darreres hores- i ha acusat el PSOE de difondre aquesta postura perquè així “potser aconsegueixen que algú dubti” de “l’honestedat” i “l’honorabilitat” del PP.

En un míting electoral en l’inici de la recta final de la campanya per a les eleccions gallegues, Feijóo ha assegurat: “Jo no soc Pedro Sánchez. Jo no accepto l’amnistia ni l’acceptaré. Jo no accepto els indults ni els acceptaré”.

Alhora ha assegurat que el seu partit seguirà “lluitant contra una amnistia il·legal”, al carrer i als tribunals, “als espanyols i als europeus”.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari