Els treballadors de Danone troben “ridícula” la proposta inicial de l’empresa

Els sindicats i la companyia es tornaran a reunir dimecres i dijous

Mobilització de treballadors de Danode - Foto: ACN, Albert Hernàndez

El president del comitè d’empresa d’UGT a Danone de Parets del Vallès, Jordi Barragan Garcia, ha afirmat, després de reunir-se aquest dilluns amb l’empresa a la seu central, a Barcelona, que “la proposta inicial és ridícula”.

En declaracions després de la trobada ha manifestat, però, que “el compromís de la companyia és treure un bon acord” per a tota la plantilla, sense precisar en què consistirà. Barragan ha insistit que el plantejat fins aquest moment és “insuficient” i que als sindicats els toca fer la seva oferta, difon l’ACN.

El representant d’UGT ha indicat que no s’ha comentat res sobre la reindustrialització de la planta ni la seva hipotètica venda. L’empresa i els treballadors es tornaran a trobar aquest dimecres i dijous per continuar negociant.

Barragan ha defensat que la voluntat és que “no es tanqui” la factoria vallesana, però que la intenció dels propietaris de la firma francesa és clausurar-la i “intentar recol·locar molta gent”. “Hi ha dies al davant per negociar i hi ha un compromís de la companyia de treure un bon acord”, ha remarcat el sindicalista.

El president del comitè d’empresa d’UGT ha reiterat que espera que l’oferiment evolucioni amb el pas de les converses dels dies vinents i ha avisat que “si no s’aconsegueix” el que reclamen, tornaran al carrer per “fer soroll”.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari