Els treballadors de Danone de Parets protesten davant la seu de la companyia a Barcelona

Unes 250 persones es mobilitzen pels carrers de la capital catalana, segons els sindicats

Els treballadors de Danone han traslladat el “no al tancament” de la planta, situada a Parets del Vallès, fins a la seu central de la companyia, a Barcelona. Ho han fet aquest dilluns en una manifestació convocada per CCOO, USOC i UGT i que coincideix amb el primer mes de l’anunci de la fi de l’activitat de l’empresa.

La protesta ha sortit de l’estació de Sants i pretén “reivindicar que la fàbrica no es tanqui” i mostrar que la plantilla “està unida” en aquest sentit, ha explicat el president del comitè d’empresa d’UGT, Jordi Barragán Garcia. Els sindicats calculen que unes 250 persones s’han sumat a la protesta pels carrers de la capital catalana.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari