Cristina Casol no es rendeix i vol denunciar JxCat

Després de ser expulsada del grup parlamentari de Junts x Catalunya (JxCat), la diputada lleidatana Cristina Casol no pensa tirar la tovallola. Ha decidit mantenir l’escó i passar al grup de no adscrits, on coincidirà amb l’exdiputat de Vox Antonio Gallego. A la vegada, ha procedit a tramitar la seva baixa del partit i a redoblar el seu suport a la també diputada de JxCat Aurora Madaula, actualment de baixa per malaltia.

Cristina Casol i Aurora Madaula no només pertanyen al grup afí a Laura Borràs, la presidenta de JxCat. Ambdues han denunciat el “masclisme”, l’”assetjament per raó de gènere” i el “tracte vexatori” que han rebut per part del president del grup parlamentari, Albert Batet, i d’altres diputats del sector turullista del partit.

Un total de 26 dels 32 diputats de JxCat al Parlament van signar una carta on reclamaven l’expulsió de Cristina Casol i en la reunió de l’executiva del partit, la proposta va ser ratificada amb 29 vots a favor i 8 en contra, entre els quals el de Laura Borràs. Ara, la diputada lleidatana pensa fer un pas més i denunciar ­JxCat als tribunals de justícia pel mòbing que ha patit, amb episodis d’escarni, aïllament, crits, falsos rumors, gestos grollers, comentaris pejoratius…

(Visited 93 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari