Quin és el darrer ‘hit’ de Pilar Rahola?

Intervenció de Pilar Rahola a l'Uruguai

El fragment d’una conferència de Pilar Rahola a Kehilá, una comunitat israelita de l’Uruguai, ha corregut els darrers a les xarxes socials, coincidint amb el darrer esclat d’hostilitats entre independentistes enfrontats per Israel-Palestina.

La intervenció de Rahola, del passat 7 d’octubre del 2023 -però pujada a YouTube el 29 de gener-, inclou una burleta irònica sobre com els palestins comptabilitzen les seves víctimes, que ha aixecat comentaris de fort rebuig contra la columnista independentista.

“Els palestins saben que cada dia han mort 581 persones dels quals 700 són nens, més o menys, perdonin l’acudit”, va dir abans d’acabar d’argumentar irònicament que “ningú en el món pot saber quanta gent mor en una guerra el mateix dia, però els palestins sí, i la BBC se’ls creu, perquè tothom sap que Hamàs diu la veritat”.

“No faig cap comentari perquè no sé com es comenta el fàstic i la nàusea”, ha escrit a X el conegut antropòleg Manuel Delgado. L’exdiputat de la CUP Antonio Baños, que ja havia carregat fa poc contra Rahola, ha reaccionat escrivint que “aquesta bava amb pudor de queixal corcat no hauria de ser admesa a cap mitjà de comunicació decent”.

Rahola, sobre aquesta reacció, s’ha limitat a redifondre la piulada d’un altre usuari, Bernat Bernabeu, que ha tractat Baños de “jubilat rondinaire” i l’ha acusat de voler silenciar els qui no pensen com ell. “Molts pensem com Pilar Rahola, però des dels mitjans i titelles pro-Hamàs us esforceu a carregar-vos qualsevol opinió contrària”, ha dit també.

(Visited 363 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari