La Moncloa insisteix que només acceptarà modificacions “tècniques, però no substancials” a la llei d’amnistia

El govern espanyol aborda amb "absoluta normalitat" la visita de la delegació de la Comissió de Venècia

La vicepresidenta quarta del govern espanyol i ministra d'Hisenda, María Jesús Montero (Congrés dels Diputats)

La vicepresidenta primera del govern espanyol, María Jesús Montero, ha recordat aquest dijous que “qualsevol cosa que s’hi incorpori” a la llei d’amnistia fruit de la nova negociació al Congrés dels Diputats “ha de ser merament tècnica, i no substancial” per “garantir que la llei és constitucional”.

Segons Montero és “fonamental” que la llei que surti del Congrés sigui “impecable constitucionalment”, és a dir, que disposi de “totes les garanties jurídiques”. “Va entrar (al Congrés) impecable, i en sortirà impecable”, ha dit. En tot cas ha afirmat que cal “continuar treballant” amb els grups per assolir un acord sobre “una eina que facilitarà passar pàgina a Catalunya” i “superar uns esdeveniments que tant de bo mai s’haguessin produït”.

Montero ha fet aquestes manifestacions coincidint amb la visita a Madrid de la delegació de la Comissió de Venècia, òrgan assessor del Consell d’Europa en matèria constitucional, convidada pel Senat, on el PP té majoria absoluta. Segons la número dos de l’executiu central, el govern espanyol aborda la visita amb “absoluta normalitat”, perquè està “absolutament convençut” que la llei d’amnistia “és impecable constitucionalment”.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari