Els Bombers descarten que hi hagi més víctimes de l’esfondrament d’un edifici a Badalona

Les tasques de desenrunament conclouen i els veïns poden tornar a casa a recollir algunes de les seves pertinences

Bombers treballant a l'edifici esfondrat - Foto: ACN, Jordi Pujolar

Els Bombers ja han acabat les tasques de desenrunament a l’edifici esfondrat al carrer del Canigó de Badalona i han descartat que hi hagi més víctimes al marge de les tres persones els cossos de les quals s’han recuperat entre aquesta matinada i aquest dimecres al matí.

A les 17 hores, els veïns de l’immoble ja han pogut tornar a casa seva, un per un i acompanyats en tot moment pels Bombers i pels Mossos d’Esquadra, a recollir algunes de les seves pertinences.

En paral·lel, a dos quarts de sis l’Ajuntament de Badalona ha convocat un minut de silenci per les tres víctimes mortals.

Mancances estructurals
L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha apuntat a l’existència de mancances estructurals a la teulada com a principal hipòtesi de l’esfondrament de l’edifici. Albiol ha traslladat als mitjans aquest dimecres que el possible motiu de l’esfondrament és la “manca de qualitat i d’alguns materials del sostre” de l’edifici.

Segons ha pogut saber l’ACN, es tractaria de la falta d’elements al forjat de la teulada que tindrien la funció de suportar la càrrega.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari