La dona d’Alves diu que va arribar a casa “molt borratxo” i “xocant” amb els mobles

Els amics del jugador diuen en el judici que van beure alcohol des del dinar fins la matinada

Dani Alves

L’esposa de l’exfutbolista del Barça Dani Alves, la model Joana Sanz, ha assegurat aquest dimarts en el judici per agressió sexual que la matinada dels fets, el 31 de desembre del 2022, ell va arribar a casa “molt borratxo”. Sanz ha explicat que Alves va arribar a les 4 de la matinada “fent pudor a alcohol” i va xocar amb un armari i una tauleta i es va “desplomar” damunt del llit.

Els amics del jugador que van estar amb ell durant quasi tot el dia també han explicat que van beure bastant, intentant reforçar així la tesi de la defensa que el jugador hauria violat la noia en un important estat d’embriaguesa.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari