El fiscal s’oposa a la imputació del FC Barcelona i Laporta per suborn en el cas Negreira

S'adhereix al recurs de les defenses i considera que l’ex vicepresident dels àrbitres no és funcionari

L'exvicepresident del Comitè Tècnic dels Àrbitres (CTA) José María Enríquez Negreira

La Fiscalia Anticorrupció s’ha oposat a la imputació per un delicte de suborn del FC Barcelona, del seu actual president, Joan Laporta, els seus antecessors Josep Maria Bartomeu i Sandro Rosell, i dos exdirectius del club en el denominat cas Negreira de suposada corrupció arbitral en el futbol.

En un escrit del 19 de desembre passat avançat per El Periódico i confirmat per l’ACN, el ministeri públic es va afegir als recursos de les defenses contra aquesta acusació de suborn, en considerar que l’ex vicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres (CTA), José María Enríquez Negreira, no es pot considerar funcionari, i per tant no es podria aplicar el delicte de suborn.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari