Sánchez ressalta que l’Estat ha destinat 4.000 MEUR en ajudes per sequera els darrers 2 anys

Aposta per renovar el regadiu per aprofitar l'aigua "gota a gota": "Estem acompanyant el sector"

Pedro Sánchez

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha destacat aquest dijous que els darrers dos anys s’han destinat 4.000 milions d’euros a la lluita contra la sequera i els seus efectes.

“Des del 2022 hem patit sequera a Espanya, i des d’aleshores hem habilitat ajudes extraordinàries”, ha dit en una roda de premsa a Brussel·les poc després que la Generalitat hagi decretat l’emergència per falta d’aigua als 202 municipis del sistema Ter-Llobregat.

Sánchez ha afegit que es mantindrà la devolució de l’impost d’hidrocarburs per al camp i ha destacat la inversió “històrica” de 2.100 milions per modernitzar el regadiu i aprofitar l’aigua “gota a gota”. “Estem acompanyant les causes i demandes del sector”, ha resumit.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari