Montero creu que el PP s’hauria de “mirar al mirall” abans de parlar de “terror i terrorisme” a Catalunya

La vicepresidenta del govern central recorda la "guerra bruta" del PP

La ministra d'Hisenda i Funció Pública, María Jesús Montero

La vicepresidenta primera del govern central, María Jesús Montero, ha reaccionat aquest dimecres a les paraules del líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, que ha assegurat que “el que va passar a Catalunya és pur terror i pur feixisme”. Segons Montero, el PP s’hauria de “mirar al mirall” perquè “els seus retrets i adjectius” tenen “molt més a veure amb els seus comportaments” que “el que s’ha pogut produir durant aquests dies”.

En declaracions a RAC1, Montero ha afirmat que “sembla que Feijóo té la memòria fina i no recorda el que suposa viure el terrorisme”, i ha afegit que “caldria preguntar-se si el PP inclou la guerra bruta dins d’aquestes categories”, perquè va fer “guerra bruta” i “va utilitzar els ressorts de l’Estat per un interès particular”.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari