Brussel·les veu un “compromís clar” de PP i PSOE per renovar el CGPJ i els emplaça a una nova reunió el 12 de febrer

Bolaños remarca "màxima disposició" per arribar a un acord i González Pons surt "satisfet"

El comissari Didier Reynders i el ministre Félix Bolaños

La Comissió Europea ha constatat aquest dimecres el “clar compromís” de PP i PSOE per arribar a un acord per renovar el Consell General de Poder Judicial (CGPJ). Després de la primera reunió a la capital comunitària amb la mediació de l’executiu comunitari, Brussel·les ha apuntat en un comunicat la voluntat d’ambdues parts de “treballar juntes” per desbloquejar la qüestió.

A la sortida, el ministre de la Presidència i de Justícia, Félix Bolaños, ha apuntat la “màxima disposició” del PSOE per arribar a un acord, mentre el vicesecretari Institucional del PP, Esteban González Pons, ha dit sortir “satisfet” de la trobada. La pròxima reunió serà el 12 de febrer.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari