El Govern tem que l’amnistia “embarranqui” i alerta que s’està entrant en zona de risc

Fonts de Presidència defensen que el text és "sòlid" i que treballaran perquè s'aprovi

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, durant una atenció als mitjans després de l'audiència privada amb el Papa Francesc (ACN)

El Govern tem que la llei d’amnistia “embarranqui” i alerta que s’està entrant “en una zona de risc”. Fonts de Presidència defensen que el text és “sòlid” i que no es poden abastar tots els escenaris que es “construeixin” des del poder judicial.

Així, l’executiu català pretén continuar treballant perquè la llei d’amnistia s’aprovi, malgrat el rebuig de Junts al text actual.

El Congrés dels Diputats ha rebutjat aquest dimarts la llei d’amnistia fruit del ‘no’ de Junts, que considera que el text que ha arribat al ple deixava al descobert bona part dels investigats pel procés.

El fet que el Congrés hagi rebutjat la llei no implica el punt final de la norma, que ara tornarà al tràmit en comissió de Justícia. El PSOE i la resta de formacions que donen suport a la creació de la llei s’emplacen a negociar noves esmenes i esperen que l’amnistia torni al ple de la cambra baixa en qüestió de dues o, a tot estirar, tres setmanes per a la seva aprovació definitiva.

(Visited 58 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari