Renyders diu que està “molt atent” a les esmenes a la llei d’amnistia

El comissari de Justícia afirma que està en contacte amb Espanya per tenir "el màxim de detalls possibles" sobre la nova norma

Didier Reynders

El comissari europeu de Justícia, Didier Reynders, ha assegurat aquest divendres estar “molt atent” a les esmenes a la llei d’amnistia. A l’arribada a la reunió informal de ministres de Justícia de la UE a Brussel·les, això sí, ha insistit que l’executiu comunitari no es pronunciarà fins que el text superi tots els tràmits parlamentaris.

“No em pronunciaré sobre cadascun dels passos”, ha subratllat el comissari, que ha manifestat que està en contacte amb les autoritats espanyoles per tenir “el màxim de detalls possibles” sobre la norma, recull l’ACN.

D’altra banda, Reynders ha afirmat que encara estan avaluant la petició que van rebre per fer de mediadors en la renovació del Consell General del Poder Judicial (CGPJ).

Sobre el bloqueig en la renovació del CGPJ, precisament, el ministre de Justícia, Félix Bolaños, ha dit que espera que la Comissió Europea respongui “aviat” sobre quin “rol vol tenir” en la negociació per renovar l’òrgan.

A més, ha dit que en una conversa que va tenir aquest dijous amb Reynders, el comissari li va expressar preocupació pel bloqueig, però no li va parlar sobre l’amnistia.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari