Minoria Absoluta ingressa 472.000 euros per ‘Èpic Nails’, un programa que estrena avui 3cat

Amb aquesta quantitat la productora de Toni Soler supera els 7 milions d’euros procedents de la CCMA per contractes signats el 2023

Imatge de promoció del programa 'Èpic Nails', produït per Minoria Absoluta i que s'estrena a 3cat aquest 26 de gener

La plataforma 3cat, que impulsa la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), estrena avui Èpic Nails, un programa encarregat a la productora Minoria Absoluta per 472.089,41 euros. Amb aquests ingressos, la productora propietat de Toni Soler supera els 7 milions d’euros cobrats a la CCMA l’any passat. Minoria Absoluta va firmar cinc contractes amb la CCMA el 2023. Aquests contractes sumen 6.708.187,99 euros, als quals cal afegir els 400.000 que la CCMA va pagar a Last Minute, una productora vinculada a Minoria Absoluta, per la realització de la pel·lícula Parenostre, estrenada fa uns mesos.

L’històric Polònia, el producte més valuós de Minoria Absoluta, ha costat  3.510.164,73 euros la temporada 2023-2024. La setena temporada d’Està passant n’ha costat 1.789.445,57. El 5 de setembre, la CCMA va contractar aquesta productora perquè fes el programa Fuet al canal SX3. Ho va fer per 377.605,44 euros. Les darreres compres per part de la corporació pública que presideix Rosa Romà de productes de Minoria Absoluta són Love Cost i Èpic Nails. Costen 558.882,94 i 472.089,41 euros, respectivament.

En realitat, alguns dels programes costen més diners ja que la CCMA es fa càrrec de les despeses corresponents al lloguer de grues especials o la il·luminació dels platós. Està passant acaba costant cada temporada prop de 2 milions d’euros. En una entrevista recent al digital Vilaweb, Soler reconeixia que TV3, canal amb el qual ha treballat des de fa trenta anys, és fonamental per la bona marxa de la seva empresa. “Continuem depenent de TV3 per sobre del 50%”, va confessar en aquella entrevista.

L’últim producte de la factoria de Toni Soler i que estrena avui 3cat es presenta com “el nou talent” d’aquesta plataforma. Èpic Nails són sis programes de 25 minuts de durada pensats, segons el portal web de Minoria Absoluta, “com a manifest generacional on vuit concursants -estilistes amateurs i semiprofessionals- lluitaran per un premi valorat en 15.000 euros i proclamar-se el millor artista d’ungles”. La presentadora del programa és l’ex-concursant d’Eufòria Sònia Coll, que estarà acompanyada de Joan Liaño, que també va participar en aquest concurs musical, i la nail artist Debora Figueras.

(Visited 96 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari