Madaula també denuncia Junts al Parlament per assetjament

Està de baixa des de principis de desembre

Aurora Madaula
Aurora Madaula

La diputada de Junts per Catalunya al Parlament Aurora Madaula també ha denunciat el seu grup, segons ha avançat el diari Ara. Madaula, que està de baixa des de principis de desembre, és la segona diputada del partit que denuncia assetjament per part dels seus propis companys, després de Cristina Casol.

La denúncia s’ha fet pública aquest dijous, però, segons expliquen fonts properes a Madaula, es va presentar ja fa setmanes paral·lelament a la denúncia pública que va fer al ple del Parlament, el novembre del 2023. Madaula considera que dins del grup parlamentari els seus propis companys l’assetjaven i ella era víctima de “violència silenciosa”.

La denúncia de Madaula se suma a la de Casol, que va relatar davant l’Oficina d’Igualtat del Parlament que patia assetjament per raó de gènere. En aquest cas l’Oficina va tancar l’assumpte per falta de proves.

Per tot plegat, dilluns vinent durant l’executiva del partit es decidirà expulsar del grup parlamentari Casol. En canvi, avui dia, no hi ha previst tractar el cas de Madaula.

La majoria del grup parlamentari emmarca aquestes denúncies dins la pugna interna que hi ha entre el sector proper a Laura Borràs i la resta. I asseguren que la discrepància política, en cap cas, és assetjament.

(Visited 124 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari