El jutge cita Negreira a declarar com a investigat el 21 de febrer

L'instructor conclou, basant-se en un informe psiquiàtric, que l'exvicepresident del Comitè Tècnic d'Àrbitres té alzheimer però pot comparèixer

L'exvicepresident del Comitè Tècnic dels Àrbitres (CTA) José María Enríquez Negreira

El Jutjat d’Instrucció número 1 de Barcelona ha citat a declarar com a investigat el pròxim 21 de febrer l’exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres (CTA) José María Enríquez Negreira pel suposat cas de suborns arbitrals per part del FC Barcelona.

El magistrat instructor, Joaquín Aguirre, basant-se en l’informe psiquiàtric sobre Negreira, diu que pot declarar tot i que té alzheimer, i el cita per comparèixer gairebé un any després de fer-se públic el cas.

Negreira i el seu fill, juntament amb diversos exdirectius del Barça i el mateix club, estan sent investigats per possibles delictes de suborn i corrupció esportiva pel pagament, entre el 2001 i el 2018, d’uns 7,5 milions d’euros del club blaugrana per suposats informes arbitrals.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari