El fiscal general de l’Estat troba “molt greu” que s’investigués Rodríguez Sol en l’operació Catalunya

Álvaro Garcia Ortiz no descarta obrir altres investigacions sobre la trama parapolicial contra l'independentisme

Álvaro García Ortiz, Fiscal General de l'Estat (ACN)

El fiscal general de l’Estat, Álvaro García Ortiz, ha considerat “molt greu” la investigació de què suposadament va ser víctima l’exfiscal en cap de Catalunya Martín Rodríguez Sol en el marc de l’operació Catalunya.

Segons ha manifestat en una entrevista a TVE, les diligències que ha obert la Fiscalia de Catalunya són oportunes perquè aquest és “un tema molt important i transcendent” en què es va produir una “inversió absoluta dels papers” i es “va posar en perill l’estructura de l’estat de dret”. “Veurem que trobem a través dels indicis”, ha dit a TVE, però “als fiscals no se’ns investiga, sinó que són ells els que investiguen”, difon l’ACN.

El fiscal general de l’Estat ha justificat que fins ara no s’hagi obert una macrocausa sobre l’operació Catalunya perquè “està per determinar si ha existit” i molta documentació ja està inclosa en causes que estan obertes o que s’han abordat prèviament.

Això no obstant, no ha descartat cap escenari: “Veurem cap on va aquesta investigació periodística, quines dades tenen transcendència processal i podem incorporar a les causes”. “I si cal obrir noves investigacions, per descomptat es farà”, ha assegurat.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari