Com han reaccionat estrelles mediàtiques oblidades en el 40è aniversari de TV3?

Pilar Rahola
Pilar Rahola

La celebració del 40è aniversari de TV3 ha generat reaccions diverses entre les estrelles mediàtiques catalanes no convidades a l’esdeveniment.

Pilar Rahola, un dels rostres més coneguts i amb aparicions molt destacades en diversos programes de la cadena, ha recordat que “hi era des dels primers anys” i que “he format part d’aquella il·lusió” d’una “època amb consciència de nació”, però que ara “la [Susanna] Griso representa millor els valors actuals”, una observació que fa extensiva a Jordi Évole i Andreu Buenafuente. “Agraeixo que no m’hagin convidat a l’aniversari”, ha assegurat.

L’actor i director teatral, Joan Lluís Bozzo, també independentista, s’ha pronunciat en una línia tant o més emfàtica: “No sortir al quadre d’honor de TV3 és una cosa que m’enduré a la tomba”. El comentari l’ha redifós a X un exponent del vell star system opinatiu nacionalista, Salvador Cardús.

Tatxo Benet, des de Facebook, ha considerat comprensible que “tenen prioritat les cares populars, encara que ho hagin sigut esporàdicament” i, amb menys acritud que Rahola i Bozzo, ha repassat la seva trajectòria a la cadena, recordant que hi va ser “durant els seus primers 15 anys de vida” i destacant fites com a director d’Esports”.

“Sí, mal m’està dir-ho, però això ho vaig aconseguir jo, amb l’ajut, de vegades no tan entusiasta, de la redacció d’esports”, una etapa que ha descrit com “uns anys meravellosos” sobre la qual ha afegit que “també em sento responsable del boom del món casteller”.

“Si ningú diu les coses com són, potser val la pena que les digui jo sense rubor”, s’ha reivindicaat per rematar el seu missatge Benet, que va ser soci fundador de Mediapro amb un altre il·lustre extreballador de TV3, Jaume Roures.

(Visited 5.004 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari