Colau avisa Collboni que només amb ERC “no té majoria per aprovar grans plans urbanístics, pressupostos ni res”

L'exalcaldessa de Barcelona diu que el "principal escull" en les negociacions és la "voluntat política" dels socialistes

L’exalcaldessa de Barcelona i líder dels comuns a l’ajuntament, Ada Colau, ha avisat l’alcalde de Barcelona, el socialista Jaume Collboni, que amb un pacte per governar la ciutat només amb Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) “no té majoria per aprovar grans plans urbanístics, pressupostos ni res”.

En una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio, Colau ha insistit que el socialista li va traslladar en la reunió que van mantenir dissabte passat que la seva “primera opció” és un pacte a tres entre PSC, BComú i ERC, i ha assegurat que, ara com ara, el “principal escull” en les negociacions és la “voluntat política” del partit de Collboni. “L’alcalde ha de prendre una decisió”, ha sentenciat l’exalcaldessa.

En aquest sentit, Colau ha alertat Collboni que la ciutat porta mesos sense pressupostos i que això “vol dir retallades”: “És una situació no desitjable”. Amb tot, la líder dels comuns a l’ajuntament ha apressat el socialista a decidir-se i ha recordat que “perquè hi hagi pressupost ha d’haver-hi una majoria que sumi com a mínim 21 regidors i això només es dona amb dues fórmules: o amb Junts, mirant a la dreta, o cap a l’esquerra, amb ERC i Bcomú”.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari