Torrent respon Ayuso sobre el futur de la F1 a Catalunya: “Estem molt tranquils”

La presidenta de la Comunitat de Madrid ha confirmat que aviat s'anunciarà el Gran Premi al territori

Gran Premi d'Espanya de Fòrmula 1 al Circuit de Catalunya (@F1)

El conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent, ha assegurat que el govern català està “molt tranquil” amb el futur del Gran Premi de Fórmula 1 (F1) al Circuit de Catalunya, davant les aspiracions de la Comunitat de Madrid d’acollir una prova del campionat. “La dinàmica de treball del circuit continuarà com ha sigut en aquests 33 anys”, ha asseverat Torrent.

El conseller ha afegit que no li preocupa el que passa a l’entorn perquè el Circuit de Catalunya, que se celebra a Montmeló, té contracte fins al 2026 amb el propietari de les curses, Liberty Media. “Estem molt contents de la relació amb F1 i ens consta que F1 està molt contenta de l’organització del Gran Premi. Estem convençuts que la relació serà per molts més anys”, ha reiterat.

Aquest diumenge, la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso (PP), ha confirmat a El Mundo que el projecte de Gran Premi de F1 al territori que presideix s’anunciarà aviat oficialment. Al respecte, Ayuso ha comentat que la comunitat també “té dret a rebre inversions encara que el govern (central) no ens ajudi”, i ha esperat que “els altres sàpiguen alegrar-se per Madrid”. Preguntada per una hipotètica sortida del Gran Premi de Catalunya, la presidenta madrilenya ha indicat que “no té res a veure amb Madrid”.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari