Sánchez Llibre afirma que Aragonès s’ha compromès a “possibilitar” l’ampliació del Prat

El president de Foment es mostra "totalment convençut" que l'obra "serà una realitat"

El president de Foment, Josep Lluís Sánchez Llibre

El president de Foment, Josep Lluís Sánchez Llibre, ha assegurat aquest dijous que té el “compromís” del president de la Generalitat, Pere Aragonès, de “possibilitar que l’ampliació del Prat sigui una realitat”. En una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio, Sánchez Llibre s’ha mostrat “totalment convençut” que l’ampliació “serà una realitat” i ha defensat que ampliar la infraestructura és “fonamental” per als empresaris.

“Si tenim la complicitat del govern de la Generalitat i l’Estat, hem de tirar endavant l’ampliació, no ens podem adormir”, ha remarcat Sánchez Llibre. Precisament, aquest dijous es constitueix la mesa entre el govern català i l’espanyol per tractar el futur de l’aeroport del Prat.

“Tinc el compromís del president de la Generalitat, confio en la seva paraula i els seus plantejaments, i m’ha dit privadament i públicament -en l’última reunió del Consell de Diàleg Social- que ell té una paraula i que ara sí que és el moment, després de les eleccions municipals, de possibilitar que l’ampliació del Prat sigui una realitat”, ha afirmat Sánchez Llibre, segons recull l’ACN.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari