Detenen a Colòmbia un dels presumptes autors de l’intent d’assassinat a Vidal-Quadras

Es tracta d’un individu de nacionalitat veneçolana sobre el qual pesava una ordre de crida i cerca

Aleix Vidal-Quadras

La policia de Colòmbia ha detingut a la frontera un dels presumptes autors de l’intent d’assassinat a Aleix Vidal-Quadras, segons ha avançat El Confindencial i han confirmat a l’ACN fonts policials. El detingut és un home de nacionalitat veneçolana que tenia una ordre de crida i cerca internacional per un delicte de terrorisme, assegura el mateix mitjà.

L’home intentava accedir a Colòmbia des del seu país i a la frontera li ha saltat una alerta vermella d’Interpol. Fins ara la policia espanyola havia detingut tres persones a Màlaga i a Granada en relació a l’atemptat a l’expolític, una de les quals va ingressar el novembre passat a la presó.

L’exlíder del PPC va rebre un tret a la cara el 9 de novembre a Madrid, al carrer Núñez de Balboa, a l’altura del número 40. Després d’estabilitzar-lo, personal del Samur va traslladar el polític, de 78 anys, a l’hospital on va ser operat de dues fractures a la mandíbula.

(Visited 58 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari