Villarejo dona per fet que Rajoy estava al cas de les operacions contra l’independentisme

L'excomissari confirma que ell va dir a la Guàrdia Civil que s'estaven equivocant amb Rosell

  L'excomissari José Manuel Villarejo (ACN)

  L’excomissari de la Policia Nacional José Manuel Villarejo està convençut que l’expresident del govern espanyol Mariano Rajoy (PP) estava al cas de les operacions contra l’independentisme: “Sense la cúpula és impossible actuar amb l’eficàcia que es va fer”, ha afirmat l’excomissari en una entrevista a RAC 1. Tot i assegurar que ell no es va reunir amb el llavors president Rajoy per donar-li directament informació, ha explicat que dues persones que eren assessors de la Moncloa contactaven amb ell “en nom del president”.

  Villarejo ha assenyalat que Rajoy “estava al cas de tot” perquè un dia que l’excomissari estava amb l’exdirigent del PP María Dolores de Cospedal, Rajoy li va dir: “A treballar”. “Era una manera de dir-me que estava assabentat de tot, que no dubtés d’aquells missatgers que jo rebia en nom d’ell”, ha manifestat l’excomissari, que també ha confirmat que ell va dir a la Guàrdia Civil que s’estaven equivocant amb l’expresident del Barça Sandro Rosell.

  Al respecte, Villarejo ha explicat que es va assenyalar Rosell com a un possible motor de l’independentisme, però que, després d’investigar-ho, ell va arribar a la conclusió que no era així. L’excomissari ha assegurat que va traslladar a la Guàrdia Civil que era un “error” i que “s’estaven equivocant”, però que, tot i això, el cas va seguir endavant i Rosell va acabar en presó preventiva. Es tracta, segons Villarejo, d’una injustícia que, segons ha dit, lamenta.

  (Visited 57 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari