Pere Aragonès espera que la desclassificació serveixi per “conèixer tota la veritat”

El president creu que el govern espanyol hauria d’haver pres la decisió “molt abans”

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, durant una atenció als mitjans després de l'audiència privada amb el Papa Francesc (ACN)

Pere Aragonès espera que la desclassificació per ordre judicial dels documents del CNI relatius a l’espionatge del qual va ser objecte quan era vicepresident del Govern serveixi per “conèixer tota la veritat” sobre el cas.

El president de la Generalitat ho ha dit minuts abans de l’acte de presentació de l’indicador de Benestar Subjectiu, en una atenció als mitjans.

Al seu parer, la decisió de desclassificar la documentació s’hauria d’haver pres “molt abans”, però ara espera que el nou panorama permeti saber “perquè des del CNI es van dedicar a espiar responsables polítics del país, líders polítics i socials per la simple raó de defensar la independència de Catalunya”.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari