El Parlament arxiva la denúncia de la diputada de Junts Cristina Casol per presumpte assetjament per raó de gènere

L'Oficina d'Igualtat de la cambra catalana conclou que "no hi ha cap fet provat"

Cristina Casol

L’Oficina d’Igualtat del Parlament de Catalunya ha arxivat la denúncia que va presentar la diputada de Junts Cristina Casol el novembre passat per presumpte assetjament per raó de gènere.

La cambra catalana va activar el protocol d’igualtat i, assessorat per una empresa externa, ha conclòs que “no hi ha cap fet provat”. Per tant, no proposa cap actuació. La conclusió l’ha traslladat el secretari general del Parlament, Albert Capelleras, a la Mesa aquest dimarts, difon l’ACN.

D’altra banda, durant la celebració de la iniciativa el Parlament de les Dones, el 24 de novembre, la també diputada de Junts i secretària segona de la Mesa, Aurora Madaula, va denunciar “violències silencioses” per part de “companys i companyes” de Junts.

Madaula, que està de baixa des de finals de novembre, va ser convidada a reflexionar sobre la continuïtat del seu càrrec a la Mesa després que la presidenta del Parlament, Anna Erra, li comuniqués que havia perdut la confiança en ella.

(Visited 108 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari