Qui creu que Junts és pitjor “m…” que ERC?

Cotarelo, en un acte de l'ANC
Cotarelo, en un acte de l'ANC

El politòleg Ramón Cotarelo està “indignat” perquè es va creure que Junts, partit del qual és (era?) fan, votaria en contra, com va prometre, dels decrets i al final no ho ha fet, lluny d’això ha pactat amb el PSOE i ha salvat a Pedro Sánchez. L’home, crític amb la política pactista dels republicans, veu ara com els seus també ho fan i s’indigna. Va escriure a X: “Estic indignat. No heu votat en contra, com vau dir, sinó que us heu abstingut i ens heu enganyat. Sou la mateixa m que ERC. Fins i tot, pitjors”. La identitat de la “m…” sembla clara.

La indignació s’agreuja perquè poc abans Cotarelo, fent cas d’una informació apareguda a El País, en què s’indicava que Junts votaria en contra, afirmava: “El moviment es demostra caminant. Enhorabona a Junts i Míriam Nogueras. Queda clara la diferència entre l’independentisme de debò i la submissió i el servilisme d’Esquerra”. Unes paraules que es va haver d’empassar i això, clar, indigesta.

Fins i tot va rebre El País: “Creia que El País era un periòdic seriós i és fals. Junts no ha votat en contra, sinó que s’ha abstingut i el decret ha tirat endavant. M’empasso el meu entusiasme inicial i m’inclino a pensar que es tracta d’un nou cas de trilerisme”.

(Visited 439 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari