L’arbre de Nadal de García Albiol ha estat un fiasco comercial

L’alcalde de Badalona i única cara políticament estable al PP català des de fa anys, Xavier García Albiol, ha reconegut davant dels seus que està decebut amb l’efecte que ha tingut la seva campanya amb l’arbre de Nadal que va plantar a la seva ciutat. El mateix García Albiol havia anunciat a bombo i platerets que tindria l’arbre més alt d’Espanya, i que això seria un atractiu perquè visitants de tot arreu acudissin a la seva ciutat i fessin del Nadal una font d’ingressos turístics. Va arribar a comparar el seu Nadal amb el de ciutats com Vigo o Madrid.

Però passades les festes de Nadal, ni el seu arbre va acabar sent el més alt ni a Badalona sembla que ningú hagi notat l’efecte de l’arbre d’Albiol. I al Partit Popular de Catalunya admeten que més d’una burla li han fet arribar per aquest intent de promoció que ha resultat fallit.

(Visited 117 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari