El PSC obre un procés de primàries per a la primera secretaria i Illa es presentarà a la reelecció

El XV Congrés del PSC se celebrarà els dies 15, 16 i 17 de març a Barcelona

El líder del PSC, Salvador Illa

El PSC ha iniciat el procés de primàries per a la primera secretaria del partit. El passat 25 de novembre, l’actual líder del partit, Salvador Illa, ja va anunciar que es tornarà a presentar per reeditar el càrrec. Segons ha informat el PSC a través d’un comunicat, els militants que s’hi vulguin presentar hauran de comunicar-ho per escrit davant de l’autoritat electoral entre els dies 15 i 17 de gener.

Els candidats a liderar el PSC hauran d’adjuntar a la comunicació un document amb la proposta de línies polítiques i organitzatives, l’estructura de la Comissió Executiva i les esmenes, si n’hi hagués, als Estatuts del partit, que en tot cas hauran de respectar la Declaració de Principis i el Codi Ètic del PSC, així com l’aval de 150 signatures de militants.

El XV Congrés del PSC que se celebrarà els dies 15, 16 i 17 de març a Barcelona, al Palau de Congressos de Catalunya, escollirà formalment la persona que ocuparà la primera secretaria. I també es votarà una ponència marc que aposta per desplegar l’Estatut i nou sistema de finançament.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari