A quin laportista se li ha girat en contra la seva defensa de Grifols?

Grifols

El financer i membre de la candidatura de Joan Laporta en les eleccions del 2015 del Barça, Marc Ciria, ha sigut un dels ferms defensors del “talent” de la multinacional catalana Grifols, la qual s’ha convertit en protagonista d’aquesta setmana arran de l’informe del fons Gotham City Research que l’acusa de manipular els seus comptes. Precisament, després de fer-se públic aquest document que assenyala la companyia d’hemoderivats, diversos usuaris de la xarxa social X han recordat a Ciria les seves lloances a Grifols.

De fet, fa poc més d’una setmana, el passat 29 de desembre, el financer laportista va fer una publicació en la qual celebrava els bons resultats que Grifols ha obtingut el darrer any i recordava que ell havia “apostat” per la multinacional catalana, fet que li va costar diverses reprovacions. “Fa 12 mesos em van criticar, espoliar i defenestrar en aquesta xarxa per una aposta de talent i essencial com és Grifols. Doncs bé, fa exactament un any Grifols tanca amb un +41% amb una perspectiva i un model de negoci guanyador. El talent és la resposta, sempre”, va publicar.

Un usuari de la xarxa social esmentada ha replicat a Ciria que “mai es pot treure pit”, i ha acompanyat el seu comentari d’una imatge que mostra la caiguda a borsa que ha experimentat aquest dimarts l’empresa. Les accions de la multinacional catalana d’hemoderivats han arribat a registrar caigudes de fins al 42% aquest dimarts, tot i que al tancament de la borsa la baixada s’ha moderat fins a un 25,91%.

(Visited 245 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari