El 5 i el 6 de gener, TVAragón i TVG han tingut més quota de pantalla que TV3

Els dia de la cavalcada de Reis la televisió aragonesa va tenir 3,4 punts de ‘share’ més que la catalana

Transmissió de la cavalcada de Reis a Barcelona a través dels canals de TV3 i Sx3, el passat dissabte

Les televisions autonòmiques aragonesa i gallega han tingut més quota de pantalla que TV3 els dies 5 i 6 de gener. Les transmissions de TVAragón i TVG de les cavalcades de Reis locals i les informacions i programes d’aquests dos dies han obtingut més share a les seves comunitats que la televisió pública de la Generalitat a Catalunya.

El dia de la cavalcada, TVAragón va tenir una quota de pantalla en aquesta comunitat del 16,9%, 3,4 punts per sobre de TV3, que es va quedar en un 13,5%, mig punt per sota també de TVG. La televisió que dirigeix Sigfrid Gras va quedar per davant, això sí, de Canal Sur (10,6%) i de la televisió canària TVCAN (8,5%).

L’endemà, TV3 va tornar a quedar en tercera posició en aquesta classificació, per bé que en aquest cas el primer lloc el va ocupar la televisió gallega, que va obtenir una quota de pantalla del 11,7%. TVAragón va fer-se amb un 10,1%, 0,8 punts més que TV3, que es va quedar en el 9,3%. Aquell dia, la quarta televisió autonòmica en share local va ser la basca ETB2 (8,5%) i la cinquena, Canal Sur (8,3%).

Amb tot, TV3 va ser líder d’audiència a Catalunya el dia de Reis, pràcticament empatada amb La 1. Totes dues van tenir quotes de pantalla molt baixes: TV3, el 9,3%, i La 1, el 9,2%. El programa més vist aquest dia a Catalunya va ser el concurs Pasapalabra, d’Antena 3, amb 203.000 espectadors, per davant dels 157.000 que van seguir El concert d’Eufòria. Aquest concert va tenir a TV3 només la meitat dels espectadors del que es va emetre l’any passat.

(Visited 153 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari