El PP nega contactes amb Junts després de les eleccions del 23-J per a la investidura de Núñez Feijóo

Miguel Tellado acusa el PSOE de seguir una "estratègia de victimització" de Pedro Sánchez

El portaveu del PP al Congrés, Miguel Tellado, amb el líder del partit, Alberto Núñez Feijóo (Twitter: @Mtelladof)

El portaveu del PP al Congrés dels Diputats, Miguel Tellado, ha “negat” aquest dimecres en una entrevista a Antena 3 que la seva formació mantingués “cap contacte” amb Junts per Catalunya per explorar un possible acord per a la investidura del popular Alberto Núñez Feijóo.

Tellado ha afirmat que “és evident que tots els partits tenim contactes amb altres partits al Congrés dels Diputats i que els portaveus podem parlar de qualsevol qüestió, però jo he de negar qualsevol mena de contacte d’aquest tipus que em parla”. El portaveu popular també ha acusat el PSOE de seguir una “estratègia de victimització” del socialista Pedro Sánchez per actes com el de la nit de Cap d’Any a Ferraz.

Tellado ha reaccionat d’aquesta manera a la informació de La Vanguardia que detalla una trobada durant la primera quinzena d’agost en un reservat de l’hotel Alma de Barcelona entre el president del grup de Junts al Parlament, Albert Batet, el portaveu de Junts a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Rius, el regidor del PP a Barcelona Daniel Sirera i l’assessor de la campanya electoral de Feijóo, Xavier Domínguez.

El portaveu del PP ha afirmat que “desconeix” la informació, però ha insistit que la seva formació no va mantenir contactes amb Junts per a la investidura d’Alberto Núñez Feijóo. En tot cas ha volgut deixar clar que a diferència del PSOE la seva formació no estaria mai disposat “a pactar la investidura de Feijóo a canvi d’una amnistia”. “Mai hem tingut aquestes temptacions, i lamentablement el PSOE sí”.

En una altra entrevista a Telecinco, Tellado també ha acusat el PSOE de desplegar una “estratègia de victimització” pels atacs que rep el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en actes i concentracions com la de Cap d’Any a Ferraz. Ha insistit que el PP ha “condemnat” sempre “la violència”, però ha retret al PSOE que no actués de la mateixa manera quan “els independentistes cremaven una imatge del rei”. “Demanem al PSOE que deixi de donar lliçons”, ha dit.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari