Jennifer Hermoso ratifica a l’Audiència Nacional que el petó de Rubiales no va ser consentit i que va rebre pressions

La futbolista ha declarat durant més de dues hores davant el jutge que investiga els fets

    La futbolista Jenni Hermoso en un entrenament amb el el Club Pachuca femenil (Instagram: @tuzasoficial)

    La futbolista Jenni Hermoso ha ratificat aquest dimarts el jutge de l’Audiència Nacional Francisco de Jorge la declaració que va fer davant la Fiscalia sobre el petó no consentit que li va fer l’expresident de la Reial Federació de Futbol (RFEF) Luis Rubiales durant la celebració per la victòria del mundial. Segons fonts de la Fiscalia, ha afirmat que el petó va ser inesperat i en cap moment consentit, i ha explicat que durant el vol de tornada i la seva estada a Eivissa els investigats la van pressionar de manera constant, fet que va alterar la seva vida normal i li va produir una situació de tristesa.

    Hermoso ha estat més de dues hores a l’Audiència Nacional per ratificar el que ja havia dit davant la Fiscalia. Aleshores va declarar que no va ser un petó consentit i que es va sentir agredida i coaccionada. La futbolista ha negat la versió de Rubiales, que va declarar que havia estat un petó de mutu acord, i ha insistit que va ser coaccionada per l’aleshores president de la RFEF i altres tres persones, entre les quals hi ha el seleccionador Jorge Vilda, també investigat en aquest cas.

    La declaració d’Hermoso tanca la ronda que ha portat a declarar a l’Audiència Nacional una vintena de persones, entre testimonis i investigats. Fruit d’aquesta declaració, el jutge pot demanar, o no, noves compareixences.

    (Visited 51 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari