Com justifica Jair Domínguez que fa publicitat d’Endesa, bèstia negra dels activistes socials?

Dient que ja havia treballat abans per Coca-Cola i que està acostumat a ser una persona contradictòria. Li va confessar a Albert Om en una entrevista publicada al diari ARA el 10 de desembre. “Fer un anunci d’Endesa segurament no entrava dins les meves possibilitats, però ja havia treballat per a una campanya de Coca-Cola com a guionista i estic avesat a treballar amb grans companyies. És una cosa terrible, que fas per diners sempre, però no em representa cap problema”, va dir-li a Om. I va afegir que “tenint en compte que he après a conviure amb les meves contradiccions, i sóc molt contradictori en moltes coses, no em representa cap problema”.

Està clar, doncs, que donar la cara per l’empresa que els activistes socials denuncien per abusar de les persones més vulnerables que tenen problemes per pagar els rebuts dels serveis d’Endesa no li “representa cap problema” a Jair Domínguez.

Val a dir que no és el mateix escriure guions per una empresa que donar la cara per ella. I, menys, fer-ho des del decorat que es fa servir a Està passant, programa que emet TV3 tots els vespres. Molts dels seus seguidors han descobert que Domínguez no és tant enfant terrible com creien. Però que cobri d’Endesa no ha afectat, però, el seu nombre de seguidors a les xarxes socials. A X en continua tenint prop de 120.000.

(Visited 339 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari