El PP convida el PSOE a triar entre l’amnistia i la confiança entre els dos partits

La dirigent Cuca Gamarra sosté que l'acord dels socialistes amb ERC i Junts es basa en la "desigualtat"

La portaveu del PP al Congrés dels Diputats, Cuca Gamarra, en roda de premsa (PP)

El PP ha advertit aquest dijous al PSOE que si no renuncia a l’amnistia, no podran “restituir la confiança” entre els dos partits, ja que els populars consideren que està feta no pensant en la “convivència”, sinó en la “conveniència” perquè Pedro Sánchez es mantingui a la presidència del govern.

La secretària general del PP, Cuca Gamarra, ho ha dit durant una entrevista a Catalunya Ràdio recollida per l’ACN, durant la qual també ha tornat a repetir que l’acord dels socialistes amb els independentistes es basa en la “desigualtat”.

Gamarra també ha confirmat que en la reunió d’aquest divendres entre Sánchez i el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, al Congrés abordaran la renovació del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), tot i que en l’ordre del dia dels populars no apareix explícitament.

La secretària general dels populars ha insistit que no es neguen a renovar el CGPJ, sinó que volen evitar el “control” per part de Sánchez d’aquest organisme, i ha afefit que ells opten per canviar la llei i que siguin els mateixos jutges els que triïn els jutges.

Gamarra ha mostrat la seva “preocupació enorme” pel fet que el govern espanyol parli de lawfare i, segons ella, “qüestioni la democràcia” d’aquest país. “A Espanya no hi ha corrupció al sistema per perseguir a algú”, ha subratllat.

Sobre la reunió entre Sánchez i Pere Aragonès d’aquest dijous al migdia, Gamarra ha assenyalat que els dos presidents haurien de parlar de qüestions com el sistema educatiu després del darrer informe PISA o la immersió lingüística.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari