La Generalitat flexibilitza les restriccions per sequera a pagesos, ramaders i viveristes que fan ús eficient de l’aigua

La mesura s'aplicarà cas per cas i Acció Climàtica insta a "demanar-ho ja" davant l'entrada imminent en emergència

La directora general d’Agricultura i Ramaderia, Elisenda Guillaumes, i el propietari de Vivers Planas de Púbol mirant el sistema de reg

La Generalitat permetrà flexibilitzar les restriccions per sequera als pagesos, ramaders i viveristes que justifiquin que fan un ús eficient de l’aigua. La mesura s’aplicarà cas per cas i, per aconseguir més volum del que fixa el Pla de Sequera, les diferents explotacions, negocis i comunitats de regants han de presentar un pla d’estalvi davant l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA). La directora general d’Agricultura i Ramaderia, Elisenda Guillaumes, ha instat tots aquells que hagin fet els deures a “presentar ja les sol·licituds” davant l’entrada imminent en emergència (quan la dotació d’aigua per a reg agrícola, per exemple, s’incrementarà fins al 80%).

A Girona, un dels qui ja ho tenen autoritzat és Vivers Planas de Púbol (Baix Empordà).

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari