Per quina “causa justa” torna Quim Torra a Barcelona aquesta setmana?

L'expresident de la Generalitat, Quim Torra, a 'Preguntes freqüents' de TV3
L'expresident de la Generalitat, Quim Torra, a 'Preguntes freqüents' de TV3

L’expresident català Quim Torra té dos actes anunciats abans d’acabar l’any en l’agenda que publica en el seu web. El darrer és un concert a Vic en memòria del metge Carles Furriols, el dia 22, però abans farà la presentació i introducció de l’acte d’un altre independentista de pedra picada que, com ell, es va apartar del mainstream independentista marcat pels partits: l’exvicepresident del Parlament Josep Costa.

Costa, que sovint fa tàndem amb un altre personatge perifèric dels anys del procés, l’exdiputat Albano Dante Fachín, ofereix aquest dimecres, dia 20, un acte a la Universitat Pompeu Fabra, de la qual és professor associat, sota el títol “La causa justa per a la secessió en estats plurinacionals: paradoxes i aprenentatges del cas de Catalunya”.

Torra, que es va establir a Santa Coloma de Farners després de la seva etapa a la Generalitat, té l’oficina d’expresident a la Casa Solterra de Girona i es dedica darrerament, d’altra banda, a promocionar a X i Instagram un “calendari d’advent per a fomentar un canvi d’hàbits lingüístics”.

(Visited 322 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari