La missió europea d’immersió lingüística respon a un debat artificial, diu Meritxell Serret

Recorda que només inclou eurodiputats de dretes perquè els progressistes "s'han negat a participar-hi"

Els eurodiputats a l'oficina del Parlament Europeu a Barcelona

La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret, ha considerat aquest dilluns que la missió del comitè de Peticions del Parlament Europeu encarregada d’analitzar el sistema d’immersió lingüística català “respon a una polèmica artificial i interessada de la dreta espanyola” que “en cap cas busca influir en les polítiques europees”.

Serret recorda que el comitè té 66 membres, però que només 12 eurodiputats han viatjat a Catalunya, tots del PP, Vox i els liberals de Renew, perquè “els progressistes europeus s’han negat a participar-hi”. Per això, la consellera considera que l’objectiu de la missió és “fer política interna a través de l’Eurocambra, cosa que han denunciat diversos eurodiputats en repetides ocasions”.

(Visited 65 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari