Jéssica Albiach havia d’escollir i decideix plegar de Podem

La presidenta del grup parlamentari d’En Comú Podem, Jéssica Albiach, va viure la setmana passada una situació que va vendre públicament com un sacrifici, però que fonts del seu entorn admeten que li ha suposat un alleugeriment. El cas és que fins ara ella mantenia la seva militància a Podem –partit amb el qual va desembarcar en la política– tot i tenir també el carnet de Catalunya en Comú i ser una de les seves líders. Aquestes dues formacions permetien la doble militància entre elles i, com que ella capitaneja un grup parlamentari conformat pels dos partits, ja anava bé que mantingués aquesta situació.

Ara, però, la cúpula estatal de Podem va decidir eliminar les dobles militàncies, forçant d’aquesta manera persones com Albiach a escollir entre una organització o l’altra. I la líder dels comuns al Parlament no s’ho va pensar ni un segon. Ha estripat el carnet de Podem. Però li ha costat menys del que sembla. De fet, ella va créixer a Podem de la mà del que actualment és el líder de Més País, Íñigo Errejón, i no va marxar perquè la situació d’En Comú Podem era la que era. Ara, però, els de Podem l’hi han posat fàcil i ja pot respirar tranquil·la.

(Visited 103 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari