Qui insisteix des de Junts que Aragonès ha de caure per l’informe PISA?

Pere Aragonès

Foto: ACN

Hèctor López Bofill, l’exregidor d’Altafulla i exponent de la línia dura independentista, va unes quantes passes més endavant que el discurs oficial del partit, ja que considera que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, hauria de plegar o ser desplaçat per una moció de censura de Junts, amb el suport del PSC, pels mals resultats dels alumnes catalans a l’informe PISA.

“Comença la setmana en la qual el govern de Pere Aragonès hauria d’assumir responsabilitats pel desastre de l’ensenyament i eventualment dimitir. L’oposició hauria de fer alguna cosa (forçar ple extraordinari, comissió d’investigació pel paper dels lobbies, moció de censura…)”, ha escrit aquest dilluns a X, en al·lusió a grups parlamentaris com el del seu partit.

López Bofill, que sentencia que “la situació és insostenible”, fa dies que dona voltes a la idea. Dijous passat va plantejar a la mateixa xarxa social que “Junts ha de presentar una moció de censura amb un govern tècnic i el compromís de convocar eleccions immediatament”. “Veurem quins arguments té el PSC per oposar-s’hi”, va afegir en referència a la posició del principal partit de l’oposició i primera força del Parlament.

“O el govern de Pere Aragonès presenta amb urgència un projecte creïble per revertir aquesta situació que compti amb el suport d’una majoria al Parlament o ha de dimitir. Prou!”, va reaccionar aquell mateix dia a la pèrdua de competències en lectura i matemàtiques.

(Visited 255 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari