El PP acusa Sánchez de voler blanquejar les taules amb ERC i Junts oferint-li una comissió sobre el CGPJ

Cuca Gamarra rebutja negociar amb els socialistes fora de les institucions

Cuca Gamarra

La secretària general del PP, Cuca Gamarra, ha manifestat aquest dijous el rebuig del seu partit a la creació d’una comissió de treball per abordar amb el PSOE la renovació del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), entre altres reformes, una iniciativa que el president Pedro Sánchez ha anunciat les darreres hores que proposarà al líder dels populars, Alberto Núñez Feijóo.

Gamarra ha dit que no disposa de cap informació en aquest sentit i que ni se’ls ha fet arribar un ordre del dia, ni saben si seria una reunió a l’estranger i amb mediadors, difon Europa Press, en clara referència a les trobades que manté el PSOE amb Junts.

La dirigent popular ha afirmat que el PP no vol “cap taula de diàleg”, i ha respost que si Sánchez “ha decidit humiliar-se” davant l’independentisme, “nosaltres li diem que amb nosaltres no compti per blanquejar aquestes taules“, abans d’afegir que només negociarà amb el president del Govern “en l’àmbit de les institucions i el Parlament”.

Pel que fa a una eventual renovació del CGPJ, Gamarra ha manifestat que, per abordar-la, exigiran a Sánchez que es comprometi “de manera indiscutible” amb la independència del poder judicial.

(Visited 64 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari