Què diu Valtonyc als que l’acusen de traïdor per haver pactat amb la justícia per no entrar a presó?

“A tota aquesta gent li diré que sóc humà, i que vull viure”. Així ho explica en l’entrevista que li va fer Txell Partal al digital Vilaweb, publicada el passat dia 2. Josep Miquel Arenas (Valtònyc), que assegura que vol deixar enrere la seva etapa de raper però que acaba de treure un nou disc, afegeix que “Em sap molt de greu, ja ho discutirem fent una birra, si volen”. I continua: “He fet el que havia de fer, ara em toca viure. Crec que ma germana es mereix de recuperar el seu germà. Vull ser al seu costat si torna a passar una altra cosa tan forta com la mort de ma mare. No vull ser a mil dos-cents quilòmetres, per videoconferència”.

“Sabia que el millor, no solament per a mi personalment, sinó també políticament, era pactar, perquè era conscient que des del carrer podia fer molta més feina. Puc fer xerrades, puc anar a manifestacions… És a dir, no sóc cap polític. No havia promès mai res a ningú. La meva decisió no perjudicava ningú perquè el meu procés era per una cosa que vaig dir en un concert i no era cap muntatge repressiu col·lectiu”, diu Arenas. També creu que “desgraciadament, en aquest país idolatrem i fem líders molt de pressa. I hi ha gent que m’ha idolatrat i m’ha fet líder, i jo no ho he demanat mai”.

Valtònyc viu a Bèlgica, està contractat per una empresa a aquell país com a programador informàtic, i quan li pregunten què farà ara contesta: “Doncs ara, viure! A veure si torn a Catalunya… No ho sé, no ho tinc clar. Em ronda pel cap també marxar i viatjar durant un any pel món, com que puc fer teletreball… Ara tinc mil opcions. Puc aprendre moltes coses. A mi a divuit anys em van treure el passaport, no he pogut viatjar mai. Tinc moltes ganes de conèixer món”.

(Visited 264 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari