On ha ‘detectat’ Pilar Rahola una xifra amb connotació nazi?

Pilar Rahola

Pilar Rahola, columnista estrella de l’independentisme destacada també pel seu suport a Israel, ha reaccionat d’una manera molt particular a la publicació, per part del compte oficial del PP a X, d’un recordatori dels dies que, segons aquest partit, feia que el president del Govern, Pedro Sánchez, havia promès “portar Puigdemont per ser jutjat”.

El passat 1 de desembre, el PP va anunciar que feia 1.488 dies d’aquesta promesa, una xifra a la qual Rahola ha tret suc: “1488 és el símbol de nazis i supremacistes. El 14 per les Fourtheen wordsBecause the beauty of the White Aryan women must not perish from the earth») I el 88 pel Hail Hitler, perquè la H és la lletra vuit de l’abecedari”.

La columnista, amiga de l’expresident català Carles Puigdemont, ha rematat el comentari preguntant retòricament: “En què pensa el PP quan posa aquesta xifra concreta?”.

La realitat és ben simple. No és que el PP hagi triat només el dia que fa 1488 per assenyalar Sánchez per aquella promesa, ni que hagi destacat especialment aquest número, sinó que ha publicat diversos comentaris actualitzant la xifra: 1.491 dies el 4 de desembre, 1.486 dies el passat 29 de novembre, 1.484 dies el 27 de novembre, etc.

(Visited 477 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari