Feijóo veu un “esperpent” que el PSOE i ERC necessitin un mediador quan governen “amb normalitat” a Catalunya

El líder del PP diu que l'objectiu de Sánchez no és renovar el CGPJ, sinó "controlar-lo"

El president del PP, Alberto Núñez-Feijóo, durant l’esmorzar informatiu de Fórum Europa a Barcelona (Nico Tomás, ACN)
El president del PP, Alberto Núñez-Feijóo, durant l’esmorzar informatiu de Fórum Europa a Barcelona (Nico Tomás, ACN).

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha dit aquest dimarts que és un “esperpent” que el PSOE i ERC necessitin un verificador per reunir-se i negociar. Segons ha dit en una entrevista a la COPE, no entén que als socialistes els costi entendre’s amb l’independentisme i necessitin un mediador. “El PSC té més pactes amb ERC i Junts que els que tenen ERC i Junts conjuntament. Estan governant amb els independentistes amb normalitat absoluta a Catalunya, i aquí a Madrid necessiten un mediador”, ha lamentat Feijóo.

Sobre la renovació del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), Feijóo ha dit que l’objectiu del govern del socialista Pedro Sánchez no és “renovar-lo” sinó “controlar-lo”. “El que no volem és que acabi com la Fiscalia General de l’Estat, com el Tribunal Constitucional o el Consell d’Estat, amb un control polític de les institucions”, ha defensat el líder popular. En aquest sentit, ha reiterat que l’objectiu del PP és renovar el CGPJ a través d’un nou sistema en faciliti la despolitització. “El problema és que el govern, com a mínim fins ara, s’ha negat de forma sistemàtica a modificar la llei”, ha lamentat.

“No qüestionaré la legitimitat del govern”
“No qüestionaré la legitimitat del meu govern, no ho he fet mai. Qui qüestiona la legitimitat del PP és el PSOE”, ha afegit Feijóo durant l’entrevista. Tanmateix, ha manifestat que el partit de Pedro Sánchez està disposat a superar “qualsevol humiliació” per tal que els populars no arribin al poder.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari