Qui retreu a Aragonès que marxi a Corea durant la cimera de la UpM?

L'exconsellera d'Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina (JxCat)

La regidora de Trias per BCN i exconsellera d’Acció Exterior de la Generalitat, Victòria Alsina, retreia al president del Govern, Pere Aragonès, i a l’actual consellera d’Acció Exterior, Meritxell Serret, les seves absències en la trobada de ministres d’Exteriors a Barcelona de la Unió pel Mediterrani (UpM) del passat dilluns, on es va parlar del conflicte entre Israel i Palestina.

Alsina aprofita el viatge d’Aragonès i Serret a Corea del Sud, que coincidia amb la cimera, per piular: “27 ministres d’Exteriors a Barcelona per la @UfMSecretariat. Aquest és el moment que el president de la Generalitat i la consellera d’@exteriorscat trien per marxar a Corea. Fins i tot en temps de trinxera els presidents Mas i Puigdemont van tenir un paper en aquestes cimeres”. I ho acompanya amb fotografies dels expresidents Artur Mas i Carles Puigdemont, presents en anteriors cimeres.

El cert és que Aragonès i Serret van preferir anar a inaugurar la primera delegació de la Generalitat de Catalunya al continent asiàtic, instal·lada a Corea del Sud, concretament a Seül i absentar-se de la trobada de ministres d’Exteriors, celebrada a la capital catalana.

(Visited 231 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari