Oranich s’aparta de la investigació de Junts sobre Madaula pels “insults” que rep d’ençà del cas Dalmases

La presidenta de la comissió de garanties del partit qüestiona que es tracti de violència masclista

Magda Oranich, a TV3

La presidenta de la comissió de garanties de Junts, Magda Oranich, ha anunciat aquest divendres a TV3 que ha decidit apartar-se de la investigació sobre el cas d’Aurora Madaula per “motius personals”. Oranich ha assegurat que des que ella va fer l’informe sobre el cas de Francesc de Dalmases, “tot són qüestionaments” i rep insults a les xarxes.

“M’he volgut apartar d’aquest nivell tòxic. No intervindré en aquest tema, potser tampoc en altres i potser per temps”, ha argumentat per després afegir que ella es queda “més tranquil·la i descansada” si no hi pren part, recull l’ACN.

“Rebo milers d’insults a Twitter més o menys del mateix entorn. Es fa bastant desagradable i es fiquen en tot. En si porto perruca, en l’edat… un dels insults amb què he preferit no intervenir és dir que m’he operat els pits. Quan estàs operada de càncer de mama no fa gens de gràcia sentir això”, ha lamentat.

Qüestiona Madaula
Oranich, això sí, ha posat en dubte que modificar un document polític sigui violència masclista, tal com ha denunciat Madaula. No veu clar que aquest cas sigui violència masclista perquè “de la mateixa manera que algú pot pensar que ho és, altres no”. A més, ha assenyalat que la sectorial feminista del partit s’ha manifestat en contra Madaula en considerar que ha utilitzat el feminisme per assumptes polítics, i que pot coincidir bastant amb aquesta opinió.

La presidenta de la comissió de garanties de Junts ha qüestionat que el Parlament sigui el millor lloc per fer pública una denúncia sobre violències masclistes davant de les càmeres de televisió. “A mi això no m’ha agradat i al grup parlamentari tampoc”, ha dit.

(Visited 200 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari