Santa Coloma de Gramenet: 300 persones protesten contra el desallotjament d’Estudi 9

Els Mossos carreguen contra alguns participants, que han trencat vidres i han mogut contenidors

Protestes contra el desallotjament d'Estudi 9 a Santa Coloma de Gramanet

Prop de 300 persones protesten pel centre de Santa Coloma de Gramenet contra el desallotjament de la casa ocupada Estudi 9 aquest dijous al matí. La marxa, convocada per Santako antifeixista, ha començat a la plaça Manent de la ciutat, i poc després, els participants han començat a marxar pels carrers del centre, amb una forta presència policial.

Durant el recorregut, els manifestants han trencat vidres de comerços i han mogut desenes de contenidors. En un moment, s’han enfrontat al cordó policial, i els agents han carregat contra alguns participants. La protesta ha quedat dispersada. Les furgonetes circulen pels carrers del centre i l’helicòpter dels Mossos sobrevola la zona.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari