La Salle Bonanova recomana anar a l’escola en transport públic pel desnonament del Kubo i La Ruïna

El centre ha suspès les activitats extraescolars i demana evitar la plaça Bonanova

Dues persones pengen una pancarta a La Ruïna (ACN)

La Salle Bonanova ha recomanat anar a l’escola en transport públic aquest dijous, pel desnonament previst de les cases okupades del Kubo i La Ruïna. La direcció de l’escola ha adreçat una comunicació a famílies i personal del centre en què informa que l’acció està prevista per a primera hora del matí i que afectarà el funcionament habitual del dia.

D’una banda, l’accés pel carrer Sant Joan de la Salle quedarà tancat i no serà possible circular-hi ni arribar a l’aparcament del poliesportiu. La direcció de l’escola preveu que la circulació de vehicles pels carrers adjacents sigui molt complicada, i per això recomana els alumnes, famílies i personal que s’adrecin en transport públic i accedeixin a peu, tot evitat la plaça Bonanova.

Per tot això, l’accés al centre s’haurà de fer a peu pel passeig de la Bonanova, 8, o pel carrer Horaci, tot i que l’escola ha informat que això podria variar en funció de com evolucioni la jornada. D’altra banda, s’han suspès les activitats extraescolars i de piscina que es fan al poliesportiu, de manera que els alumnes romandran a l’escola.

(Visited 69 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari