Feijóo descarta una eventual moció de censura amb Junts: “A mi no em nomena president Puigdemont”

El líder del PP diu que "vaig poder governar amb Junts, però no podia acceptar les seves condicions"

Alberto Núñez Feijóo.

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, s’ha desmarcat aquest dimecres d’una eventual moció de censura impulsada per Junts contra el socialista Pedro Sánchez. “Jo podria haver governat amb Junts, però no podia acceptar les seves condicions perquè són il·legals”, ha dit el dirigent popular en preguntes de la premsa al Congrés dels Diputats.

Alberto Núñez Feijóo ha fet aquestes declaracions després que s’hagi fet públic que Carles Puigdemont digués al president del Partit Popular Europeu, Manfred Weber, que si el PSOE no compleix i no hi ha avenços, Junts “podria tombar” el govern de Sánchez amb una moció de censura de la mà del PP. Aquest missatge el va traslladar Puigdemont a Weber en una gala del portal Politico celebrada aquest dimarts a Brussel·les, segons publica aquest mateix portal.

El líder del PP ha afegit que “no he canviat de posició, per tant, la resposta és que no és possible”, abans de dir que ell no pot acceptar el que el líder socialista ha acceptat per ser president. “A mi no em nomena president del govern el senyor Puigdemont, al senyor Sánchez sí”, ha conclòs Feijóo abans del ple solemne d’obertura de la legislatura que ha presidit el rei Felip VI aquest dimecres a la cambra baixa.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari