El PP acusa el PSOE de realitzar una “invasió” de “totes les institucions i poders”

El nou portaveu del PP al Congrés creu que Sánchez és un president "segrestat pel separatisme"

El portaveu del PP al Congrés, Miguel Tellado, amb el líder del partit, Alberto Núñez Feijóo (Twitter: @Mtelladof)

El nou portaveu del PP al Congrés dels Diputats, Miguel Tellado, ha acusat aquest dimarts el PSOE d’haver realitzat una “invasió” de “totes les institucions i poder de l’Estat”. “És una cosa patològica i no és sa en una democràcia”, ha afirmat en declaracions a Catalunya Ràdio el dirigent popular, que substituirà Cuca Gamarra com a número dos d’Alberto Núñez Feijóo a la cambra baixa.

Tellado, que va afirmar fa dues setmanes que el president del govern central, Pedro Sánchez, “hauria de marxar d’Espanya en un maleter” -frase que va retirar després de l’allau de crítiques-, ha lamentat que “el que tenim a Espanya és un president segrestat pel separatisme, que no serà amo dels seus propis actes”, i ha considerat que Sánchez “no pot sortir al carrer” ni “mirar als ulls” als seus votants perquè és resultat d’un “gran frau electoral” pels pactes amb l’independentisme.

D’altra banda, el nou portaveu del PP ha assegurat que el seu objectiu no és marcar distàncies amb Vox, i que “avui, la principal amenaça que té el nostre país és un govern sectari i pactat a l’estranger amb un fugit de la justícia”. “Som un partit de centredreta, un partit que tothom coneix, i per tant no hem de diferenciar-nos de ningú ni de res”, ha afirmat Tellado, que ha afegit que “Vox és un partit de dretes més conservador que el PP” i que “totes les postures són legítimes”.

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari